banner website 1 kleur.png
jpeg IMG_3528 zw.jpg
Het overlijden van een dierbaar iemand is emotioneel, is heel verdrietig, overrompeld u en uw naasten.
Er is veel te regelen voor een afscheid en u bent op een soort van automatische piloot allerlei dingen aan het opzoeken, organiseren, en over aan het praten met naasten en familie.
Foto`s van alle facetten van het afscheid zijn heel waardevol, laten u bepaalde momenten terug beleven, laten u dingen zien die u die dag niet bewust heeft meegekregen. U bent immers overmand door verdriet en emoties op zo een dag, wat heel erg logisch is. 
a _MG_3229 zw.jpg
Maar foto`s van alle facetten van het afscheid zijn ZO waardevol.
Ik heb dit zelf ondervonden toen mijn zusje overleed, de dag van het afscheid was ik overmand door emoties, ik was intens verdrietig, ik wilde een soort van sterk zijn voor mijn ouders en mijn zwager,  ik wilde een fijn en goed afscheid voor haar, ik was moe van al het regelen en het verdriet. En het besef we kunnen het nooit meer over doen.
Er is die dag best veel langs me heen gegaan, en het is zo fijn om foto`s te hebben, ik kan er naar kijken zo vaak ik wil, op momenten dat ik het wil, zo lang ik wil.                Wat fotografeer je dan?
Het afscheid nemen als naaste familie, het sluiten van de kist, het samen zijn met familie totdat de dienst begint. Het binnenbrengen van de kist, eventuele rituelen, details, de dienst, het condoleren.
Al deze momenten fotografeer ik vanuit liefde en verbondenheid.

Alles wat een afscheid tot een mooi en waardig afscheid maakt.
a _MG_3382.jpg
Hoe mooi is het als u later, op welke tijdstip en hoe vaak u wilt, de foto`s kunt terug kijken. Een mooi album zodat uw dierbaren een soort van dichtbij blijven.
Foto`s die u troost kunnen geven, die u tot steun kunnen zijn. 
Foto`s die een gesprek kunnen openen, die u houvast kunnen bieden voor de tijd erna.


 
Ik vertel graag over de mogelijkheden en wat ik voor u kan doen.