Echt super bedankt.

Zichtbaar waar nodig maar ook stilletjes zitten klikken in een hoekje zonder dat je opviel. Fantastische toevoeging aan onze dag!!! 1000 maal dank!

Ze heeft mede onze dag tot een groot feest gemaakt. De standaard portretten zijn prima gelukt, maar ook de bijzondere uitspattingen van vrienden en familie zijn haarscherp vastgelegd. Samen met haar hebben we een mooi overzicht van de dag 'op 1,5 meter' weten te maken. Het meedenken en improviseren is haar op het lijf geschreven. Dus van standaard portret tot originele ander-halve-meter groepsfoto, Rianne weet er raad mee!
Door haar ongedwongen manier van fotograferen voelden wij ons direct op ons gemak. Dat leverde een heleboel spontane foto’s op
Het viel niet mee om onze 2 kleine, bewegelijke, mannen op de foto te zetten, máár Rianne heeft er iets erg leuks van weten te maken! Er zijn mooie foto’s van ons 4’en uitgekomen, wij zijn blij met de foto’s én een mooie herinnering voor later!

Rianne heeft een leuke fotoshoot verzorgd voor ons. Ongedwongen en met alle geduld hebben we een leuke shoot in De Mantelinge gedaan.

Blij met het resultaat wat ook nog eens snel bezorgd werd! 

Erg leuk en fijn om zo samen te werken!

We hebben een hele leuke fotoshoot gehad. Met 5 kleine kinderen was het wat onrustig maar je weet ze goed te boeien. Het was gezellig en je hebt in een vrij korte tijd hele mooie en ontspannen foto's gemaakt.
  • Facebook
Ik ben ook te vinden op Facebook.