Herinneringen zijn zo waardevol

Laat ze vastleggen!

Waardevolle foto’s

Vindt je dat je niet leuk op foto`s staat?

Weet je niet goed hoe je moet staan, waar je je handen moet laten, hoe je moet kijken?

Zijn jou kinderen niet zo te porren voor een fotoshoot?

 

Denk je wat moet een fotograaf bij het afscheid van mijn dierbare?

Welke herinnering ga jij vastleggen in fotografie?

Belang van details

Met kleine opdrachtjes en spelletjes zorg ik voor een ontspannen sfeer en vooral plezier. Ik stel jullie op je gemak en daardoor gaat foto`s maken haast vanzelf. Kinderen mogen zelf een pose of opstelling bedenken, mogen zelf een foto maken.

Omdat ons levenboek vol staat met foto`s van ons leven maar de laatste bladzijde leeg blijft. Het geeft zoveel steun en troost. Ik fotografeer de liefde en verbondenheid van uw dierbare. Details die zo belangrijk zijn en zo horen bij u en uw dierbare.

Het aanbod

Kinderen 

Plezier maken, ontspannen en spontaan.

Familie

Liefdevol en samen. 

Bruidspaar

 De liefde spat ervan af. 

Afscheid

Met liefde en verbondenheid. Respectvol en integer.

Rianne 

Hoi, ik ben Rianne.                                                                     Ik vind jou uniek, je bent het waard, ik zie jou. Mijn passie is om jou op de foto te zetten als jezelf, je bent ontspannen, en je vindt het leuk. In een ongedwongen en spontane sfeer maak je kennis met mij en mijn camera.  

Tevreden klanten

“Omdat Rianne de tijd neemt en heel geduldig is waren de kinderen snel aan haar gewend en met een grapje en een klein opdrachtje stonden ze leuk en zoals ze zijn op de foto en ging het haast vanzelf. De kinderen vonden het jammer dat het afgelopen was.”

“Aan de foto`s kan ik zien dat mijn moeder een mooie en waardig afscheid heeft gekregen.
Op geen enkel moment stond Rianne tussen ons en de gebeurtenis in en toch zijn het hele mooie en indringende foto`s geworden. Met veel oog voor detail en heel discreet.”

“Rianne maakt geen standaard geposeerde foto`s, ze bedenkt leuke settings, maakt een grapje en zorgt voor een losse sfeer, zodat je je op je gemak voelt en daardoor het foto`s maken makkelijk gaat. We waren er heel blij mee.”

Wil je ook ontspannen en spontane foto`s van een bijzondere gelegenheid? 

Mag ik de liefde en verbondenheid van uw mooie herinnering in beelden vastleggen?