Stel je voor....


Je 87 jarige moeder zit al jaren in een verzorgingshuis in Noord Holland.

Je gaat er bijna iedere weekend naar toe, 3,5 uur heen en 3,5 uur terug met de trein.

Nu kan het nog, want ja haar gezondheid is broos. Je moeder is best eenzaam, maar jij en je broer doen wat jullie kunnen, jullie bellen haar heel regelmatig en gaan vaak op bezoek.


Dan wil ze nog een keer bij jou logeren in Zeeland. Zeer waarschijnlijk is het de laatste keer dat ze bij jou kan logeren gezien haar gezondheid schiet het door je hoofd.

Je spreekt af met je broer dat hij en zijn vrouw ook komen logeren want alleen de zorg voor moeder is zwaar. Ze zit in een rolstoel en is helemaal afhankelijk van anderen.


Moeder zag er altijd tip top uit, haren geborsteld, nagels gelakt, lippenstift op, kettingen aan en mooi in de kleren. In het verzorgingshuis doen ze wat ze kunnen, maar nu zo thuis bij jou, zijn dit de dingen die je voor en met haar kunt doen, hoe fijn is dat.

Je beseft nogmaals dat haar leven breekbaar is.

Jullie genieten, met zijn allen, enorm van dit weekend.

Want hoe bijzonder is het dat jullie nu als familie, weer bij elkaar zijn, een weekend lang.

Heel bijzonder !


Met mijn moment-in-life shoot kan ik heel goed dit soort momenten vastleggen. Zonder dat jullie het doorhebben maak ik prachtige beelden die heel waardevol zijn. En hebben jullie zelf nog ideetjes dan kan ik daar op in spelen, geen enkel probleem.


69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven