van Nathalie-11.jpg
Ik ben Rianne, geboren en getogen in Oostkapelle, aan de zeeuwse kust.

Ik ging al jong fotograferen, ik kreeg een cameraatje voor mijn 12e verjaardag en al mijn zakgeld ging op aan het kopen en ontwikkelen van de rolletjes.
Ik kwam wekelijks bij de huishoudwinkel op het dorp waar je je rolletje inleverde en de foto`s een aantal dagen later weer op haalde.

Ik fotografeerde toen alles wat me opviel, wat me interesse had, en dat was veel.
Ik kon, toen ook al, in veel dingen de schoonheid zien.
Ook kreeg ik van mensen reacties dat ze mijn foto`s mooi vonden, dat het wat met hun deed.

 
meiden-7696 voor insta.jpg
Fotograferen bleef ik doen, toen later mijn zonen geboren werden, ging de frequentie omhoog, kinderen zijn prachtig om te fotograferen, puur, zich nog niet bewust van poses, zijn ongedwongen en kunnen helemaal opgaan in waar ze mee bezig zijn.
Dat vastleggen op foto`s vind ik geweldig leuk, en zeker jaren later terug kijken naar deze beelden levert bij mij vaak een glimlach en een fijn en soms ontroerend gevoel op.


Ik kwam erachter dat ik hier energie van kreeg, dat ik bijvoorbeeld ouders en opa`s en oma`s heel blij kon maken met deze foto`s, maar ook de kinderen zelf waren vaak verbaast dat ze zichzelf zo terug zagen.
En al snel kwamen dan de verhalen op gang die de beelden opriepen.
Daar krijg ik energie van, dat raakt mij, dat doet wat met je, dat doet wat met mij.
Ik kreeg steeds vaker te horen dat foto`s die ik had gemaakt van de natuur, van  kinderen of van hun huisdier, of van hun huwelijk fijne herinneringen naar boven haalden, een gesprek op gang brachten en gewoon fijn waren om terug te kijken.
Ik dacht daar wil ik iets mee doen, mensen fijne herinneringen bezorgen, mensen blij maken, mensen ontroeren met beelden die ik maak.

In die periode overleed mijn zusje en doordat er bij een stukje van het afscheid foto`s waren gemaakt en ik heb gezien en gevoeld wat dit me je doet als nabestaande ben ik me gaan verdiepen in afscheidsfotografie.
Ik heb eerst een masterclass gevolgd en werd gegrepen door de beelden, door wat je kan betekenen en wat het met mij deed.
Ik voelde dat dit voor mij was bedoelt, ik kan nu 2 dingen die ik fijn vind combineren, iets kunnen betekenen voor mensen en fotograferen.
Ik heb een opleiding van 8 maanden gevolgd bij een afscheidsfotograaf en gaande weg deze opleiding viel er steeds meer op zijn plek voor mij. 

Hier wil ik meer mee gaan doen. Ik wil mensen laten voelen wat afscheidsfotografie met je kan doen, dat het iets voor je kan betekenen.
Ik heb het zelf gezien, meegemaakt en gevoeld.

Afscheidsfotografie is, in zeeland, nog niet zo bekend. Ik wil graag dat dat veranderd, Omdat ik weet uit eigen ervaring wat het kan doen met je, en dat daar een enorm waardevol gevoel achter zit, en de herinneringen een fijn gevoel te weeg kunnen brengen is het ook mijn missie geworden. 
van Nathalie-1.jpg
Ik fotografeer met inlevingsvermogen, met enthousiasme, met geduld, en ik hou van een ongedwongen sfeer. 
Ik fotografeer graag mensen die iets meemaken, of dit nu kinderen zijn of een verjaardag is, of een huwelijk of een dagje uit met de (klein) kinderen, of een afscheid het geeft mij energie omdat ik iets kan betekenen voor mensen, ik kan mooie, ontroerende, en ook emotionele herinneringen maken, en die zijn ZO waardevol.