a _MG_8798.jpg
Ik ben Rianne, geboren en getogen in Oostkapelle, aan de zeeuwse kust.
Nu al weer heel wat jaren  woonachtig in Grijpskerke, samen met mijn 2 zonen en mijn man Ad. 
Na mijn opleiding, voor aktiviteitenbegeleidster ben ik gaan werken in de gehandicapte zorg, wat ik inmiddels al meer dan 30 jaar met veel enthousiasme en passie doe.

Ik kan enorm genieten van de kleine dingen in het leven zoals een rondje fietsen, een picknick op een steiger bij het veerse meer, een ijsje eten op het strand, bloemen zien bloeien in de berm, ergens iets drinken met vrienden.
r _MG_6593.jpg
Als ik fotografeer neem ik de tijd voor je, je bent het waard.
Ik ben geduldig en ik zorg dat jij je op je gemak voelt, door middel van een praatje, vragen en/of een opdrachtje waardoor het foto`s maken bijna als vanzelf gaat. 
Ik ben flexibel en inlevend, ook kan ik van veel dingen de humor inzien, ik hou van een spontane en ongedwongen sfeer.

Nu ik wat ouder word, merk ik dat werken in de zorg zwaarder wordt, en daarom ben ik mij meer gaan toeleggen op mijn fotografie. Ik heb inmiddels wat masterclasses gevolgd, gesprekken met andere fotografen gevoerd en mijn eigen intuïtie gevolgd. Daardoor ben ik een completere fotograaf geworden.
Ook heb ik deelgenomen aan een opleidings traject voor afscheidsfotograaf. Ik merk dat dit onderwerp nog in een taboesfeer zit, daar zou ik graag aan bijdragen om dat te doorbreken. Afscheid en overlijden horen bij het leven. 


 
meiden-7696 voor insta.jpg